Sunt rețete care îmi iau o zi să le fac și să vi le arăt, altele ceva mai mult, și mai sunt o categorie de rețete cu care sunt în teste și până acum - durează și până la 1 an să le rezolv complet și perfect.
Una din acestea este și rețeta de varză murată, nu m-am mulțumit doar să fac câteva poze și să las așa, că merge....Chiar am vrut să văd rezultatul și să fie o rețetă care să iasă la sigur - deci, toamna trecută cumpăram butoi, varză, am studiat sursele(mama, prietenele, google, etc) și am pornit la treabă...
După cam o lună și jumătate, de Crăciun am avut cea mai bună varză murată mâncată vreodată - perfect de acră, fără mirosuri externe, suficient de sărată - nu o simplă varză murată, dar cum zice tatăl meu "medicament adevărat". Anul ăsta deja sunt tare și mă bucur mult că pot să vă arăt frumos, cu poze, cum să faceți perfect și voi o rețetă varză murată.
Sugestiile și îmbunătățirile la rețetă sunt binevenite ca întotdeauna la rubrica de comentarii :)