Ingrediente
●
Aluat foietaj
1 buc
1 pachet
●
Salam uscat/afumat
200 g
sau șuncă de pui
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Aluatul de foietaj se decongelează, se pune pe masa de lucru și se taie felii de cam 2 cm lățime.
Aveți grijă să tăiați număr par de felii.
Pas 2
Pe o felie se pun cașcaval tăiat subțire felii, la fel și salamul.
Pas 3
Se acoperă cu următoarea felie de aluat, și se prind bine marginile pe toată lungimea.
Pas 4
Apoi se taie felia în jumătate.
Pas 5
Răsuciți bine fiecare bucată, să vă iasă spirale ca în poză.
În așa fel faceți tot aluatul, aranjați spiralele într-o tavă de cuptor, eventual așternută cu hârtie de copt.
Pas 7
Le coaceți în cuptor preîncălzit la 200 de grade, cam 30-40 de minute până se rumenesc frumos.
Pas 8
Lăsați să se răcorească și le serviți, de preferat calde și proaspete.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(10-12 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)