Ingrediente
●
Roșii
4 buc
alegeți roșii de mărime medie și foarte calitative
●
Mozzarella
300 g
aveți grijă ca mozzarella să fie cam de talia roșiilor
●
Busuioc
5 buc
dacă nu aveți puteți să nu folosiți
●
Ierburi de provence
0.5 lingurite
opțional
●
Ulei de măsline extravirgin
2 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Roșiile și mozzarella se taie felii de grosime egală, cam de 3-4mm.
Pas 2
Pe o farfurie plată aranjați alternativ - felii de roșii, mozzarella și câte o frunză de busuioc. Repetați operațiunea până acoperiți toată farfuria.
Pas 3
Cu o linguriță puneți atent sosul pesto. Încercați să nu-l întindeți prea tare - să fie ca un fir care trece peste toate ingredientele.
Pas 4
Apoi stropiți cu ulei de măsline și opțional presărați niște ierburi de Provence.
Gata de servit!
Pas 5
Dacă nu aveți roșii bune, mai bine folosiți roșii cherry - sunt mai aromate și fragede.
În acest caz cumpărați mozzarella biluțe, să fie frumos :)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(6-7 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)