Ingrediente
●
Ulei de floarea-soarelui
4 linguri
●
Usturoi
3 buc
Adică 3 căței - eu am folosit usturoi verde
●
Sare
1 lingurita
Sau după gust
●
Piper negru
0.5 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați pieptul de pui și îl puneți la fiert, aproximativ 30 de min.
Pas 2
Taiați franzela cubulețe mici.
Pas 3
Căliți bucățelele de pâine într-o tigaie fără ulei, până se rumenesc bine și se fac crocante.
Pas 4
Preparați sosul pentru salată, amestecând uleiul, oțetul, sarea, piperul și usturoiul pisat.
Pas 5
Salata verde se spală bine, se rupe bucățele mici într-un castron în care veți amesteca salata.
Pas 6
Peste salată se toarnă sosul preparat din ulei, oțet, etc. Se amestecă bine.
Pas 7
Taiați ceapa fideluță și o adăugați în salată.
Pas 8
Castravetele se taie și el fâșii, se adaugă la restul ingredientelor.
Pas 9
Cașcavalul se rade prin răzătoarea măruntă. Se pune și el în salată.
Pas 10
Carnea se scoate din apă și se lasă să se răcorească. Apoi se rupe cu mâinile în bucățele mici.
Pas 11
Chiar înainte de servire se adaugă franzela crocantă, se amestecă bine toate ingredientele. Dacă adăugați franzela și nu se mănâncă imediat, aceasta se înmoaie și nu va mai fi atât de bună.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: