Semipreparate
●
200 g
sau folosiți maioneză de post
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Puneți sfecla roșie la fiert, când începe să fiarbă, faceți focul mic și lăsați aproximativ o oră - până intră ușor un cuțit în ea (așa o încercați).
Pas 2
După ce a fiert, sfecla o răcoriți cu apă rece, o curățați. Pregătiți maioneza, nucile, usturoiul.
Pas 3
Sfecla o dați prin răzătoare mică sau medie.
Pas 4
Peste ea pisați usturoiul.
Pas 5
Nucile le mărunțiți bine, cu făcălețul sau mașina de tocat - le puneți în compoziția de sfeclă roșie.
Pas 6
Adăugați maioneza și amestecați bine.
Pas 7
Gustați, adăugați sare după gust, dacă este necesar.
Pas 8
O puneți într-o farfurie mai adâncă, nivelați cu un cuțit.
Pas 9
Înfrumusețați cu nuci, verdeață, etc.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(un bol mediu)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)