Ingrediente
●
Fasole fiartă
500 g
de preferat maro sau pestriță
●
Nucă tăiată mărunt
100 g
●
Ulei de floarea-soarelui
100 g
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fasolea se pune la înmuiat din timp, apoi se fierbe până este moale, dar nici chiar terci.
O scurgeți de apa în care a fiert.
Pas 2
Ceapa o tăiați cubulețe mici și căliți în ulei până se rumenește frumos.
Pas 3
Într-un bol mai adânc puneți ceapa călită, nucile mărunțite (o parte din nuci eu le-am măcinat bine și altele le-am tăiat mărunt).
Pas 4
Adăugați fasolea, amestecați.
Pas 5
Potriviți de sare și piper, dacă vi se pare uscată puteți adăuga încă puțin ulei.
Pas 6
Și gata, serviți cu ceva murături, la mine au fost castraveți în oțet.....
Poftă Bună!
Cantitate:
600 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)