Ingrediente
●
Conservă de pește în ulei
2 buc
conserve de 120-160g - aici am folosit ton, dar merge și sardine, hering, macrou în ulei
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbeți ouăle, le răcoriți, curățați de coajă. Apoi le tăiați jumătăți și separați gălbenușurile de albușuri.
Pas 2
Punem primul strat de salată pe farfurie - dați prin răzătoare albușurile într-un strat uniform.
Pas 3
Ungeți cu maioneză stratul de albușuri.
Pas 4
Untul rece îl dați prin răzătoare uniform pe toată suprafața, asta va fi următorul strat.
Pas 5
Apoi dăm prin răzătoare cașcavalul, la fel uniform pe toată suprafața.
Pas 6
Peștele din conserve se scurge de ulei, se alege de oasele mai mari, și cu o furculiță se mărunțește bine. Această pastă de pește se pune uniform peste cașcaval.
Pas 7
Se unge bine cu maioneză și se nivelează salata.
Pas 8
Ultimul strat este gălbenușul de ou, dat prin răzătoarea mai mică. Distribuiți frumos, pe toată suprafața salatei.
O înfrumusețați cu lămâie, verdeață.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(8-9 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)