Ingrediente
●
Pandișpan de ciocolată
1 buc
oricare vă place, eu l-am făcut pe cel de pe site
●
Nucă de cocos
200 g
eu data viitoare aș pune doar 150, dar reglați pe viitor după preferințe
●
Lapte condensat
200 g
este pt ornare - am folosit lapte condensat caramelizat din comerț - dar puteți folosi și altceva - glazură, pudră de zahăr, cremă ganache, etc.
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
În tava în care am făcut pandișpanul am pus prima foaie de pandișpan - am luat-o pe cea de sus, nu-i chiar dreaptă și o folosesc ca bază tortului (pentru că nu se vede:)
Pas 3
Facem repede crema de cocos:
- într-o cratiță punem la fiert laptele, zahărul și untul
Pas 4
- când începe să fiarbă, adăugați "în ploaie" grișul și amestecați repede cu un tel, să nu fie cocoloașe
Pas 5
- lăsați să fiarbă până se îngroașă puțin - cam în 5 minute se face destul de gros.
Pas 6
- acum adăugați nuca de cocos și amestecați bine compoziția - și gata crema.
Pas 7
Puneți crema peste blatul din tavă.
Pas 8
nivelați și presați bine.
Pas 9
Peste crema puneți al 2-lea blat și dați tava la frigider pt minim 1 oră, să se întărească crema.
Pas 10
După acest timp, scoateți bordurile la tavă și ornați tortul cu ce vă place.
Pas 12
Și o secțiune, eu zic că destul de reprezentativă :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(8-10 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)