Ingrediente
●
Cotlet de porc fără os
500 g
sau orice carne preferată, friptură de porc sau carne de vițel
●
Maioneză
200 g
se poate și fără maioneză, dar carnea va fi mai uscată
●
Piper negru
0.5 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Cotletul de porc se taie felii și se porționează în bucăți medii.
Pas 2
Carnea se bate bine cu ciocănelul.
Pas 3
Se unge o tavă de cuptor cu ulei, în care se pun bucățile de carne una lângă alta.
Pas 4
Se presară piper și sare peste carne.
Pas 5
Se prepară puțină maioneză (sau folosiți cumpărată).
Se unge carnea uniform cu ea.
Pas 6
Ceapa se taie fidea subțire și se aranjează peste carnea unsă cu maioneză.
Pas 7
Se rade cașcavalul deasupra.
Pas 8
Carnea se lasă la cuptor, la temperatura maximă, aproximativ 40-50 de min - cât se rumenește.
Cât este fierbinte se scot din tavă bucățile de carne. Dacă lăsați să se răcească în tavă, cașcavalul se lipește rău de ea, și va fi mai greu să le scoateți întregi.
Pas 9
Sunt sigură că va place la toată familia, arată foarte bine și are un gust deosebit.
Eu le prepar cam la toate sărbătorile.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(9-10 bucăți)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)