Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
1 kg
●
Pătrunjel verde
1 legatura
1 legătură mică
●
Piper negru
0.25 lingurite
un vârf de linguriță
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați și curățați ciupercile proaspete. Le scoateți piciorușul (le lăsați într-o farfurie separat) și atent cu un cuțit curățați interiorul ciupercilor.
Pas 2
Piciorușele ciupercilor le tăiați mărunt, carnea de pui o spălați și tăiați cubulețe, apoi curățați ceapa și o tăiați mediu. Turnați puțin ulei într-o tigaie, și puneți la călit împreună ceapa, carnea și piciorușele.
Pas 3
Le lăsați să se rumenească, după care opriți focul și lăsați puțin până se răcoresc.
Dați această compoziție prin mașina de tocat carne, sau le pasați bine cu un blender.
Pas 4
Peste compoziția tocată, adăugați verdeața mărunțită, cașcavalul ras mărunt, sare, piper după gust.
Amestecați bine.
Pas 5
Umpleți ciupercile pregătite cu compoziția anterioară, le ungeți cu maioneză (vor face o crustă rumenă) și le puneți la cuptor.
Pas 6
Le lăsați la cuptor până se rumenesc bine, după care le scoateți.
Pas 7
Sunt bune atât calde cât și reci - sigur vor fi preferatele meniului familiei.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(3-4 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
4 (3 voturi)