Ingrediente
●
Făină albă calitate superioară
1.5 pahare
●
Praf de copt
1 buc
adică 1 plic
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Lăsați untul la temperatura camerei să fie moale. Îl puneți într-un bol mai mare, adăugați jumătate de pahar de zahăr și cu o furculiță sau lingură îl încorporați. Nu este necesar să se dizolve zahărul în unt, doar amestecați bine.
Pas 2
În făină puneți praful de copt, amestecați-le și adăugați peste unt.
Pas 3
Cu mâinile încorporați făina în unt, până se face fărâmituri.
Pas 4
Peste brânză puneți gălbenușurile de la ou și smântâna -amestecați bine.
Pas 5
Separat bateți(cu mixerul) bine albușurile cu jumătate de pahar de zahăr, până cresc în volum de 3 ori și se fac o spumă tare(se verifică întorcând farfuria - dacă nu se scurg din farfurie atunci sunt gata) și le adăugați peste compoziția de brânză
Pas 6
Ușor amestecați compoziția(de sus în jos), ca să nu iasă aerul din albușuri.
Pas 7
Într-o tavă pentru cuptor, mai adâncă, puneți uniform 2/3 din fărâmiturile de aluat.
Pas 8
Puneți compoziția de brânză peste fărâmituri și acoperiți cu restul fărâmiturilor.
Pas 9
Puneți tava la cuptor și lăsați până se rumenește la foc mediu.
Pas 10
Când este gata, lăsați să se răcească și tăiați pătrate, triunghiuri etc.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(6-7 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (19 voturi)