Ingrediente
●
File de pește sărat în ulei
3 buc
se mai numește Matias(de la Ocean Fish în România), sau orice file de pește marinat/sărat care vă place
●
Pastă de tomate
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Franzela se taie felii groase de 1 cm grosime apoi se taie marginile - în așa fel ca să fie exact de mărimea fileurilor care le-ați cumpărat.
Pas 2
Feliile de pâine se rumenesc pe o tigaie fără ulei, pe ambele părți.
Pas 3
Într-un bol puneți untul moale și pasta de roșii.
Pas 4
Cu o furculiță mixați bine amestecul.
Pas 5
Apoi cu un tel sau mixer îl uniformizați.
Pas 6
Și acum începem să montăm kanape-urile:
- fiecare felie se unge cu pastă de unt și roșii
- deasupra se pune fileul de hering
Pas 7
Acum să aveți la îndemână un cuțit ascuțit și niște șervețele - tăiați kanape-urile să fie cam de 1 cm grosime, cu mișcări ferme și după fiecare tăietură ștergeți cuțitul cu șervețel sau îl spălați.
Pas 8
Le serviți pe un platou, cu ceva ceapă verde și măsline - sigur o să fie un HIT - de fapt numele rețetei așa și este - Kanape-uri HIT. Încercați și vedeți de ce :)
Poftă Bună!
Cantitate:
300 g
(15-20 porții mici și ușoare)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)