Ingrediente
●
File de pește
800 g
Puteți folosi file a oricărui pește, important este să fie fără oase. Aici am folosit file de somon fără piele.
●
Piper negru
0.25 lingurite
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați fileul de pește, scoateți pielea, tăiați bucăți medii și aranjați într-o tavă de cuptor.
Sărați și piperați după gust.
Pas 2
Ungeți bucățile de pește cu maioneză.
Pas 3
Tăiați ceapa fideluță și puneți peste maioneză.
Pas 4
Peste ceapă radeți cașcavalul și puneți tava la cuptor 30-40 de minute.
Pas 5
Când se rumenește, peștele se scoate din cuptor.
Pas 6
Se servește stropit cu suc de lămâie.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(6 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)