Ingrediente
●
Roșii uscate în ulei de măsline
2 buc
2 jumătăți
●
Sare
0.5 lingurite
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Vinetele se coc bine - la aragaz, cuptor, grill sau pe o tigaie/tavă mai veche.
Apoi le curățați și lăsați să se scurgă bine într-o sită.
Pas 2
Și având roșiile gata (depozitate în frigider sau cămară sau cumpărate) facem salata. Nu uitați și de ceapă.
Pas 3
Într-un mixer/blender se pun vinetele și feliile de roșii uscate.
Pas 4
Le pasați bine să fie o pastă uniformă.
Pas 5
Și să vă arăt cum am tăiat ceapa mărunt în 3 secunde - am pus bucățile de ceapă în turbochef.
Pas 6
Am pus capacul și am tras de câteva ori de mânerul alb cu sfoară.
Pas 7
Și uitați ce frumos s-a mărunțit - perfect pentru salată.
Pas 8
Se pun vinetele și ceapa într-un bol, se amestecă bine și se potrivește de sare.
Pas 9
Și gata, ornați salata cu felii de roșii și puțin ulei aromat în care au stat roșiile.
Poftă Bună!
PS. Turbocheful costă 197 lei sau se primește gratuit la înscrierea ca distribuitor - puteți vedea aici și o prezentare video cu ce se mai poate face și utilizarea corectă - http://www.youtube.com/watch?v=UwwLwOPw5ZA&feature=related.
Pentru comenzi și informații o contactați pe Dna Elena Raducu - [email protected]
Cantitate:
500 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)