Pulpe de pui cu Za'tar
Dilema oricărei gospodine, ce să mai faci ceva bun - și simplu, și repede, și ieftin, și deosebit....- cred că știți despre ce vorbesc. Așa am ajuns eu să caut vreun condiment mai interesant pentru a face simplele pulpe la cuptor mai deosebite și aromate. Primul care l-am găsit și cu ingrediente normale, se găsesc la orice supermarket mai bunicel, a fost Za'tar de pe blogul Mihaelei.
Totul este simplu și repede, preparați Za'tarul - să știți că o porție o puteți folosi la mai multe mâncăruri, iese o cantitate destul de bună. Apoi asezonați carnea cu condiment și gata, aveți mâncare bună și deosebită.
Pulpele sunt foarte aromate și toate condimentele sunt la locul lor. Vă recomand să încercați neapărat.
Ingrediente
●
Pulpe de pui cu os
6 buc
puneți câte aveți nevoie pentru masa în familie
●
Ulei de măsline
50 ml
sau orice alt ulei preferați
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pulpele de pui se spală și se curăță bine. Eventual le puteți scoate pielea să fie mai dietetice.
Le stropiți cu puțin ulei de măsline și le frecați puțin cu mâinile, să se întindă uleiul și să le facă mai lipicioase (să se lipească mai bine condimentele de ele).
Pas 2
Presărați Za'tar-ul și amestecați bine pulpele să fie acoperite uniform cu condimente.
Pas 3
Pulpele le puneți la cuptor într-o pungă pentru friptură sau în folie de aluminiu.
Pas 4
Când sunt aproape gata, tăiați punga de friptură și mai lăsați la cuptor să se rumenească.
Pas 5
Pulpele le serviți cu ce vă place, la noi au mers foarte bine cu un amestec de legume la tigaie.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 pahar
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)