Mini tarte cu salată de ciuperci
Aceste tarte sunt foarte bune cu salată de ciuperci, aroma cașcavalului din aluat și gustul fresh al salatei sunt foarte, foarte potrivite.
Recomand cu încredere!
Aici aveți Rețeta de mini tarte
Semipreparate
●
1 kg
adică 12-15 tarte cât ies din această cantitate de ingrediente din rețetă
Ingrediente
●
Ciuperci conservate
1 buc
1 borcan de 250-300 ml de ciuperci conservate în apă sau 500g de ciuperci proaspete
●
Smântână
2 linguri
sau iaurt
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
●
Pătrunjel verde
1 buc
adică 1 legătură
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătiți tartele după rețeta de aici.
Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește cu puțin ulei. Când se înmoaie puțin adăugați ciupercile scurse de apă, sau ciupercile proaspete tăiate mărunt. Le căliți împreună până se rumenesc.
Lăsați să se răcorească bine.
Pas 2
După ce se răcește amestecul de ciuperci și ceapă, îl puneți într-un bol în care veți amesteca salata.
Pas 3
Ouăle se fierb, se răcesc, se curăță și se taie mărunt - se adaugă la ciuperci.
Pas 4
Mărul îl curățați și tăiați cubulețe mici, îl adăugați la salată.
Pas 5
Tăiați pătrunjelul mărunt și adăugați la restul ingredientelor.
Pas 6
Adăugați smântâna/iaurtul, sarea și amestecați bine totul. Gustați și dacă mai este nevoie mai adăugați puțină sare.
Pas 7
Puneți salata în tarte, ornați cu verdeață și serviți cu mare poftă!
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(10-12 tarte)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)