Ingrediente
●
Pătrunjel verde
1 buc
adică 1 legătură
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Puneți la fiert pieptul de pui, când începe să fiarbă faceți focul mic și lăsați 30-40 de min. Apoi îl scoateți pe o farfurie și lăsați să se răcorească.
Pas 2
În acest timp pregătim omleta pentru ruladă.
Într-un bol puneți 3 linguri de maioneză, 3 ouă, 3 linguri de făină și un praf de sare. Bateți bine cu telul până se omogenizează.
Pas 3
Aici vedeți cum arată aluatul pentru omletă. Din această cantitate am făcut 2 omlete, mi-a ajuns exact pentru o masă festivă.
Pas 4
Încingeți o tigaie unsă cu puțin ulei, turnați jumătate din cantitatea de aluat și lăsați la un foc mediu până se rumenește.
Pas 5
Apoi o întoarceți atent cu o paletă și o mai rumeniți puțin și pe cealaltă parte.
Pas 6
Scoateți omleta pe o farfurie și lăsați puțin să se răcorească. La fel o preparați și pe a 2-a.
Pas 7
Acum pregătim rulada finală astfel.
Luați o omletă, o ungeți cu puțină maioneză, după preferință puteți adăuga și usturoi pisat în ea.
Pas 8
Mărunțiți un pic carnea de pui și o puneți peste maioneză. Peste ea presărați nucile mărunțite și ele.
Pas 9
Pătrunjelul îl tocați mărunt și presărați pe restul ingredientelor.
Pas 10
Rulați bine totul și la fel preparați a 2-a ruladă.
Pas 11
Apoi înainte de a servi rulada o tăiați și înfrumusețați cu verdeața preferată.
Este super delicioasă. Îmi părea foarte rău atunci că am făcut doar 2 rulade, s-a mâncat foarte repede și bine.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(2 rulade)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)