Ingrediente
●
Aluat de pizza
2 buc
link mai jos în pașii rețetei
●
Sos pesto
4 linguri
link mai jos în pașii rețetei
●
Piept de pui gătit
2 buc
fript la grill, grătar, în cuptor, sau chiar șnițele
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Feliați subțire pieptul de pui, presărați sare și piper, apoi gătiți la grill/grătar, îl puteți coace în cuptor, la tigaie, sau chiar folosiți niște șnițele de pui.
La fel poate fi pregătit dinainte și ținut la rece, sau în congelator.
Pas 4
Când aluatul este gata crescut și odihnit, modelați o foaie de pizza rotundă.
Ungeți-o cu 2 linguri de sos pesto.
Pas 5
Deasupra presărați cașcaval ras pentru pizza sau mozzarella
Pas 6
Puneți peste cașcaval felii subțiri din pieptul de pui gătit.
Pas 7
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade (sau în cuptor cu lemne, dacă aveți și vă place procesul), până se rumenește uniform.
Este delicioasă și cu siguranță merită încercată.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 buc
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: