Ingrediente
●
Sos de roșii pentru paste și pizza
800 ml
vedeți link-ul spre rețetă în pasul 1
●
Gnocchi de casă
600 g
link-ul spre rețetă îl găsiți în pasul 2
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
În primul rând vă recomand să puneți la fiert sosul de roșii Marinara - ca să fie gustos trebuie să-l fierbeți în voie și doar să-l mențineți cald până sunt gata modelați gnocchi.
Pas 2
Modelați și formați gnocchi conform rețetei de pe site - Gnocchi de casă.
Vă spuneam că se pot congela foarte bine, în acest caz nu trebuie decongelați din timp.
Pas 3
Puneți la fiert o oală mare cu apă și sare.
Când începe să fiarbă adăugați gnocchi și-i lăsați până încep să se ridice deasupra.
Pas 4
Cu o spumieră scoateți gnocchi fierți din oală cu apă și-i mutați în cratița cu sosul de roșii fierbinte.
Pas 5
Amestecați atent, chiar mai bine dacă mai mult scuturați oala, fiindcă gnocchi sunt foarte fragezi cât sunt fierbinți și să nu-i faceți piure.
Pas 6
Serviți imediat cu puțin parmezan ras deasupra, dacă vă place.
Poftă Bună!
Cantitate:
4 portii
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării: