Ingrediente
●
Esență de vanilie
1 lingurita
opțional puteți combina cu puțină scorțișoară
●
Unt
140 g
să fie moale, la temperatura camerei
●
Praf de copt
10 g
sau 1 lingură
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol puneți 2 ouă, 120g de zahăr și puțină esență de vanilie.
Amestecați bine cu un tel compoziția.
Pas 2
Adăugați untul moale, iarăși amestecați.
Pas 3
Apoi puneți aproximativ jumătate din cele 280g de făină, 1 lingură praf de copt și puțină sare.
Amestecați totul bine până nu sunt cocoloașe.
Pas 4
Adăugați restul de făină și iarăși amestecați bine cu lingura.
Pas 5
Veți obține un aluat destul de dens, dar lipicios.
Pas 6
Spălați și curățați merele de cotor și coajă, apoi le tăiați cubulețe cât mai mici și le adăugați în aluat.
Amestecați bine cu lingura.
Pas 7
Așterneți cu hârtie de copt tava de cuptor și puneți câte jumătate de lingură (acesta va fi exact cât un biscuite de mărime medie) din aluatul cu mere pe ea.
Pas 8
Lăsați puțină distanță dintre biscuiți, pentru că vor mai crește la coacere.
Pas 9
Puneți-i în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15-20 de minute, sau până se rumenesc frumos.
Pas 10
Lăsați să se răcorească puțin și-i puteți servi eventual ornați cu niște zahăr pudră deasupra, dar este opțional.
Poftă Bună!
Cantitate:
30 buc
(2 tăvi de biscuiți)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)