Ingrediente
●
Pulpe de pui
6 buc
oricare preferați, întregi, cu os, fără os, etc
●
Ardei gras
2 buc
recomand să alegeți ardei roșu și galben, dacă aveți cum
●
Porumb boabe
1 pahar
o conservă medie
●
Mazăre verde congelată
1 pahar
●
Fasole verde congelată
1 pahar
●
Piper negru măcinat
0.25 lingurite
●
Boia ardei dulce sau iute
2 lingurite
●
Bulion de roșii
200 ml
sau 2-3 roșii pasate
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
sau 2-3 căței de usturoi pisat
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Asezonați pulpele de pui pe toate părțile cu 1 linguriță de sare, puțin piper negru măcinat, 1 linguriță de boia și câteva linguri ulei de măsline.
Pas 2
Spălați, curățați și tăiați cubulețe/rondele ceapa, morcovii și ardeii.
Pregătiți și restul legumelor, le puneți pe toate într-un bol mare.
Aici puteți modifica și adăuga orice legume preferați și în ce proporții vă place.
Pas 3
Adăugați 200ml bulion de roșii, 80ml ulei de măsline, 1 linguriță de sare, puțin piper negru măcinat, 1 linguriță usturoi pudră și 1 linguriță boia de ardei dulce.
Amestecați totul bine.
Pas 4
Într-o tavă de cuptor mare și adâncă puneți pulpele de pui.
Pas 5
Printre ele distribuiți uniform amestecul de legume.
Pas 6
Coaceți totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 1 oră. Dacă aveți regim cu ventilație, recomand să-l porniți.
În acest timp deschideți cuptorul de 1-2 ori și folosind o pensulă ungeți pulpele deasupra cu zeama din tavă.
Pas 7
Le puteți servi așa simple, sau cu o garnitură de orez pe lângă.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(7-8 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: