După ce am descoperit această rețetă de pancakes la tavă, mi-a părut rău că nu știam metoda cu mult timp înainte. Am rămas surprinsă de textura fragedă, aluatul foarte moale și plăcut, poate chiar mai gustos decât la pancakes-urile clasice. În plus, nu mai trebuie să prăjiți fiecare clătită separat și să pierdeți timp, vă garantez că veți avea același rezultat (poate chiar mai bun), dar cu eforturi mult mai puține.
Încă un avantaj la această rețetă de pancakes, este faptul că puteți să le faceți cu mai multe umpluturi în aceeași tavă, după gusturile tuturor membrilor familiei - ciocolată, fructe, caramel, unt de arahide, etc. La noi au avut mare succes cele cu fulgi de ciocolată, pancakes-urile cu mere și scorțișoară, dar și cele cu banane.
Chiar dacă arată mai mult a prăjitură, textura este mai mult spre cea de clătite pufoase, mai elastică și fragedă, deci chiar sunt pancakes la tavă. Nu ezitați să le încercați și să fiți surprinși!