Ingrediente
●
Ulei
50 ml
eu folosesc de obicei ulei de măsline
●
Pastă de roșii
2 linguri
●
Sare
1 lingurita
potriviți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați dovleceii și-i treceți prin răzătoarea medie.
Pas 2
Încălziți bine uleiul într-o tigaie mai mare și adăugați la călit dovleceii.
Pas 3
Amestecați periodic și căliți la foc mediu, până dovleceii nu mai au deloc zeamă/apă și încep să se rumenească.
Pas 4
Într-o altă tigaie mai mică căliți în ulei ceapa tocată mărunt, până se rumenește frumos.
Pas 5
Adăugați repede 2-3 linguri de pastă de roșii, amestecați bine și mai căliți 2 minute.
Pas 6
Adăugați această compoziție de ceapă cu roșii peste dovleceii căliți, amestecați bine.
Potriviți de sare, mai căliți totul împreună încă 5 minute și închideți focul.
Pas 7
Lăsați puțin să se răcorească, apoi serviți - este la fel de bună caldă sau rece, o puteți păstra până la 5-6 zile în frigider.
Este foarte, foarte bună și cu eforturi minime!
Poftă Bună!
Cantitate:
400 g
(un bol mediu)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)
Colecții:
Mâncăruri cu LEGUME,
Garnituri,
Salate de post,
Mâncăruri de Post,
Mâncăruri dietetice,
Mâncăruri vegetariene,
Mâncăruri diverse copii,
Aperitive cu Brânză, Ouă, Legume,
Mâncăruri low-carb cu legume