Pizza este întotdeauna o bună idee de mâncare rapidă și foarte apreciată de toată lumea, o puteți pregăti cât mai clasic, cu ingrediente la îndemână, dar și să improvizați toppinguri noi, combinații mai interesante. Varianta de pizza cu spanac nu este doar o încercare interesantă, de ceva timp a devenit preferata noastră și chiar a copiilor. Întotdeauna se termină prima și este la mare căutare când o pregătesc.
Mie îmi place să pregătesc această pizza cu spanac proaspăt, în extra-sezon cumpăr baby spanac pentru salată, dar ar merge înlocuită cu spanac congelat, neapărat decongelat înainte și scurs bine de apă. Apoi, în varianta cea mai simplă este necesar să aveți 2 tipuri de brânză - brânză cremă (tip Philadelphia, Almette, etc) și cașcaval clasic simplu. Dar pentru un plus de gust, să încercați neapărat și brânză cu mucegai albastru - va da o notă ușor picantă și foarte potrivită cu restul ingredientelor.
Observați că am pus și nuci, este opțional, copiilor nu le place, dar noi adorăm această combinație, deci vă orientați după preferințele personale. Aluatul de pizza poate fi oricare - cel clasic, sau varianta italiană, cu maia, oricare vă place.