Ingrediente
●
Cașcaval afumat
200 g
luați unul de bună calitate
●
Măsline verzi, fără sâmburi
200 g
10-15 buc, puteți lua și umplute cu ceva
●
Batoane surimi
10 buc
aproximativ 200g - sau carne de crabi
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Cașcavalul îl dați prin răzătoare, puteți să folosiți și cea medie și cea mică - dar vă recomand pe aia mică, cu asta medie nu sunt perfecți.
Pas 2
Adăugați 2-3 linguri de maioneză și usturoiul pisat bine. Amestecați și dacă vedeți că este prea uscată compoziția mai adăugați puțină maioneză. Deci ar trebui să fie o pastă pe care să o puteți modela ușor.
Pas 3
Luați câte puțin din cașcaval cu mâinile, faceți o turtă mică, în mijloc puneți o măslină și formați o biluță.
Pas 4
La mine au ieșit 12 bucăți din această cantitate de ingrediente. Puteți să le faceți chiar și mai mici, depinde de mărimea măslinelor.
Pas 5
Batoanele de surimi trebuie să fie congelate, le dați prin răzătoarea cea mai mică și treceți toate biluțele prin ele.
Pas 6
Lăsați la frigider 20-30 de min, înainte de servire.
Poftă Bună!
Cantitate:
400 g
(10-12 bucăți)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)