Ingrediente
●
Mere ionatan
2 kg
Recomand să fie de dimensiuni medii, nu foarte mari.
●
Scorțișoară
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Merele se spală, cu un cuțit se scoate cotorul și se aranjează într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu.
Se presară zahăr și scorțișoară în interiorul merelor.
Folia nu este obligatorie, dar dacă o aveți recomand s-o puneți.
Pas 2
Bananele se taie mărunt și se umple interiorul mărului.
Se pun la cuptor încins pentru o jumătate de oră.
Pas 3
După ce se coc, se lasă 10-15 min să se răcorească. Se presară cu zahăr sau zahăr pudră. Ca să se lipească mai bine zahărul de ele, cu o pensulă le ung cu sucul scurs de pe folie sau cu puțină apă
Sunt bune atât calde cât și reci.
Poftă Bună!
Cantitate:
2500 g
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)