Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Bineînțeles ar fi perfect să culegeți frunză de viță de vie acasă sau dintr-un loc cunoscut.
Eu o cumpăr din piață anume acum, în mai, pentru tot sezonul. Am luat pentru prima tură 10 legături a câte 10 frunze în fiecare.
Pas 2
Le aleg neapărat, se mai strecoară pe acolo câte o frunză mai urâtă, le spăl bine și las să se scurgă bine de apă pe uscătorul de vase.
Pas 3
Apoi le tai codițele, dacă sunt, și le pun una peste alta - fac pachete a câte 10 frunze în fiecare. Așa e mai simplu să le folosesc și știu exact câte sunt.
Pas 4
Apoi toate aceste 10 frunze le fac un rulou mai gros, și cât mai bine strâns.
Pas 5
Le pun în pungi mici și la fel strâng bine punga, să fie cât mai compactă și să nu ocupe mult loc în congelator.
Pas 6
Acum le puneți direct în congelator și la nevoie decongelați câte vă trebuie. De la șocul termic frunzele devin moi și ușor de manevrat, deci e simplu și frumos.
Poftă Bună!
Cantitate:
10 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)