Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
500 g
●
Franzelă simplă
2 buc
2 felii medii
●
Ulei de măsline
5 linguri
●
Pătrunjel verde
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curațați puțin ciupercile, apoi le puneți la fiert aproximativ 20 de minute.
Pas 2
Le puneți într-o sită să se scurgă bine de apă.
Pas 3
Curațați și spălați ceapa, o tăiați bucățele medii. Apoi într-o tigaie puneți 2 linguri de ulei, ceapa și ciupercile, le căliți până se rumenesc. Le lăsați să se răcorească.
Pas 4
Înmuiați feliile de pâine în apă.
Pas 5
Pasați bine cu blenderul amestecul de ciuperci, ceapă, și franzelă scursă bine de apă.
Pas 6
Amestecați pasta de ciuperci cu 3 linguri de ulei, verdeață și sare.
Pas 7
Aranjați frumos pate-ul într-o farfurie și lăsați puțin la frigider.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(10 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)