Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Zahăr
5 linguri
sau 120 de grame
●
Făină albă
5 linguri
sau 100 de grame
●
Esență de vanilie
1 lingurita
sau orice altă aromă vă place
●
Zahăr pudră
1 lingura
folosim la ornat și este opțional
●
Praf de copt
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol adânc adăugați ouăle și zahărul.
Pas 2
Bateți bine până compoziția devine o spumă albă.
Pas 3
Adăugați făina și praful de copt, amestecați bine.
Pas 4
Nu uitați să puneți și ceva aromă - vanilie, migdale, rom, cacao - după preferințe.
Pas 5
Luați tava mare de la cuptorul de aragaz și o așterneți cu hârtie de copt.
Eu am folosit planșa de silicon mai șmecheră de la Tupperware, cu margini detașabile, detalii despre produsele Tupperware aici.
Pas 6
Turnați aluatul în tavă și îl distribuiți uniform cu o spatulă sau lingură.
Pas 7
Puneți la cuptor preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 10 minute, aveți grijă că se face foarte repede, nu o lăsați nesupravegheată în cuptor!
Pas 8
Cât este fierbinte o rulați cu ajutorul unui prosop și lăsați să se răcească complet așa rulată.
Pas 9
După acest timp scoateți atent planșa de silicon sau hârtia de copt.
Pas 10
Puneți deasupra 3-4 linguri generoase de gem și îl distribuiți uniform pe toată suprafața.
Pas 11
Apoi rulați cât mai strâns rulada și o puteți lăsa 1-2 ore să se mai pătrundă.
Pas 12
Sau tăiați și serviți imediat, opțional puteți orna cu zahăr pudră.
Pas 13
Este moale și pufoasă, se poate umple cu orice vă place, nu doar cu gem, dacă o vreți mai fragedă puteți s-o însiropați sau folosiți un gem mai lichid.
Cantitate:
500 g
(1 ruladă)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)