Ingrediente
●
Zeamă de lămâie
2 linguri
●
Ulei de măsline extravirgin
2 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 3
Am făcut Tahini după rețeta sugerată de Tiki și am observat că hummus-ul a fost mult mai aromat și gustos, cel din comerț este ceva mai amar și cu miros mai ciudat. Nu ezitați să-l faceți pentru că este simplu și repede, aveți nevoie doar de susan, ulei și sare.
Vă faceți un borcan mic și aveți 1 lună în frigider rezervă pentru hummus-uri delicioase.
Pas 4
Într-un bol puneți năutul, și restul ingredientelor, mai puțin uleiul de măsline.
Pas 5
Mixați bine cu blenderul vertical.
Pas 6
Dacă mai este nevoie potriviți de sare, lămâie și puțină apă fiartă pentru textură mai cremoasă (dacă este prea dens hummusul).
Pas 7
Treceți hummusul într-un bol, stropiți cu ulei de măsline și opțional puteți unge deasupra cu 1 linguriță de pesto.
Serviți cu pâine, lipie sau legume, orice vă place.
Poftă Bună!
Cantitate:
400 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: