Ingrediente
●
Brânză feta sau telemea
100 g
●
Ulei de măsline extravirgin
3 linguri
●
Oțet balsamic
2 lingurite
●
Sare
0.5 lingurite
după gust
●
Piper negru măcinat
0.25 lingurite
●
Pătrunjel verde
0.5 legaturi
o jumătate de legătură pătrunjel tocat
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Sfecla se fierbe sau coace la cuptor, lăsați să se răcorească bine apoi o curățați de coajă.
Pas 2
Se dă prin răzătoarea mai mare, într-un bol.
Adăugați sare, piper, ulei și oțet - le potriviți pe toate după gust.
Cred că ar merge și un cățel de usturoi aici, dacă vă place.
Pas 3
O puneți pe un platou sau farfurie.
Pas 4
Presărați deasupra brânza sfărâmată bucățele mici.
Pas 5
Apoi pătrunjelul tocat mărunt.
Pas 6
Se poate servi imediat sau peste câteva ore, dar păstrată la frigider.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(3-4 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)