Despre prăjitură - este perfectă, foarte fină, elegantă, gust fresh de la fructe și puțină consistență crocantă de la bezea. Fructe puteți folosi oricare sunt în sezon, totul depinde de preferințe, pentru că frișca se combină cu orice fructe.
Anume această variantă de Pavlova îmi place cel mai mult, este interesantă dar și simplă, singura chestie e să aveți răbdare cu blatul de bezea, și mare grijă să nu-l bronzați.
Rețeta de bezea elvețiană am descoperit-o lucrând la această Pavlova, deci acum vă arăt un prim motiv să o utilizați fără frică și cu încredere. Vedeți ce frumusețe albă și pufoasă mi-a ieșit, la gust vă asigur că este și mai fină.
Această rețetă vine și ca un răspuns la multe întrebări cum să utilizați albușurile rămase după crema de gălbenușuri cu lapte, aici le puteți utiliza pe ambele. Crema nu merge toată, restul o puteți congela sau folosi la o altă rețetă. Am văzut variante de Pavlova în care se folosea doar frișcă, deci faceți cum puteți și vă place, dar eu vă prezint rețeta completă.