Nu este doar o rețetă de tort rapid și delicios, dar și REȚETA CU NR.800 de pe site. Cu această ocazie vă servesc cu o felie (virtuală) de tort și vă mulțumesc pentru toată susținerea și fidelitatea voastră, dragi utilizatori. Chiar dacă nu reușesc să răspund la toate comentariile, să știți că le citesc pe toate - plăcute și nu prea. Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase, îmi dau elan să lucrez mai departe, la fel și pentru observațiile constructive - încerc să fiu obiectivă și să nu iau la inimă chiar și comentariile obraznice.
Deși în ultima perioadă bebe Maria îmi ocupă o mare parte din timp, să știți că oricum lucrez la site, nu am debitul de rețete ca înainte, dar voi reveni cu forțe și idei noi, sper în cel mai scurt timp.
Deci, despre tort, este atât de simplu că l-am făcut cu Maria în brațe - nu este foarte ornat dar forma este din start simplă și nu necesită mare lucru de înfrumusețat. Puteți pune vișine, căpșuni, orice fructe în cremă, ornați cu ciocolată rasă sau glazură de ciocolată deasupra.
La gust, este foarte fresh, fraged, pandișpanul moale, moale. Crema de smântână o faceți ca de obicei, cu smântână fermentată grasă - de 25-30%, altfel puneți gelatină ca la Tortul Diplomat.