Am ajuns în sezonul meu preferat, de fructe diverse, aromate și delicioase. Începem cu căpșunile, la început nu ne putem sătura de ele așa simple, după aia începe improvizația - prăjituri cu căpșuni, limonade, dulceață, etc. Pe site veți găsi multe rețete, ziceam că poate anul acesta să nu fac niciuna pt site, ca să nu mă repet.
Dar, bineînțeles că nu pot, cum am văzut această prăjitură mi-a și luat ochii. Puteți s-o serviți ca prăjitură sau chiar ca un tort, este foarte aromată și gustoasă. Căpșunile aromate în combinație cu bezeaua aerată, moale, fină și delicioasă, o fac perfectă și la gust, și la aspect.
Acum mă gândesc că tot caut creme ușoare, ieftine și delicioase - ei să știți că acest sufleu de bezea este exact ce trebuie, îmi pare rău că mi-a luat atâta timp să-l descopăr. Lucrurile simple sunt chiar sub nasul nostru :) Trebuie doar să deschidem mai bine ochii și le vedem, să nu ne fie frică să gustăm și încercăm rețete noi permanent.
Remarcă: singura chestie care puteți s-o modificați și eu cred că așa voi face data viitoare, puneți jumătate de ingrediente la blat. Este un blat gustos, dar puțin mai dens la textură, dacă vă place cu aluat mai mult îl lăsați așa, dacă vreți să fie mai multe fructe și bezea, puneți în jumate.