Ingrediente
●
Ulei de floarea-soarelui
150 ml
●
Făină albă
15 linguri
aproximativ 250g de făină
●
Praf de copt
2 lingurite
1 plic de 10g
●
Spanac
250 g
am în vedere spanacul gata curățat, spălat, opărit și scurs bine de apă
●
Brânză veche de oaie/capră
200 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol amestecați laptele cu ouăle și uleiul.
Pas 2
Adăugați făina, sarea și praful de copt - amestecați bine cu un tel să nu fie cocoloașe.
Trebuie să vă iasă un aluat ca smântâna groasă.
Pas 4
Îl adăugați în aluat, la fel și brânza sfărâmată puțin cu o furculiță sau cu degetele.
Amestecați încet cu o spatulă.
Pas 5
Turnați aluatul într-o formă rotundă(asternută cu hârtie de copt) - a mea a fost de 28 cm în diametru și de silicon, nu am pus hârtie de copt.
Pas 6
Coaceți plăcinta la cuptorul preîncălzit la 200 grade, timp de aproximativ 40-45 de minute, până se rumenește frumos și trece testul scobitorii.
Pas 7
Se servește caldă sau rece, porționată după preferință - bucăți mai mari sau mai mici.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Data publicării:
Notă:
5 (11 voturi)