Ingrediente
●
Cartofi roșii
600 g
aproximativ 6 cartofi medii
●
Castraveți murați
4 buc
sau în oțet/marinați
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Cartofii și ouăle se fierb, se curăță de coajă și se lasă să se răcească bine.
Pas 2
Apoi le tăiați cubulețe mai măricele, le puneți într-un bol adânc.
Pas 3
Într-un alt bol mai mic puneți ceapa tăiată foarte mărunt - eu am făcut-o la robot.
Pas 4
La fel și castraveții, se taie foarte mărunt și se adaugă peste ceapă.
Pas 5
Amestecați maioneza cu ceapa și castraveții.
Pas 6
Apoi turnați acest amestec peste ouă și cartofi.
Pas 7
Potriviți de sare și piper, amestecați bine.
Pas 8
Treceți salata într-o caserolă cu capac și o puneți la frigider pentru minim 6 ore, eu am lăsat-o peste noapte.
Este obligatoriu acest timp, nu se servește imediat, pentru că are gustul mult mai bun după frigider.
Pas 9
O serviți pe un platou mare sau individual( aici am folosit un inel de bucătărie).
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
360 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)