Interesantă poveste are această rețetă - așa face carnea de pui tatăl meu când rămâne singur acasă, i-a pregătit-o și mamei, aceasta a preluat-o și de mult timp face pulpele de pui numai în așa fel. Eu am mâncat acasă când eram în vacanță anul trecut și mi-a plăcut, dar mi-a părut atât de banal că nu prea m-am complicat eu s-o repet, deși gustul mi-a plăcut.
Știți în câte feluri se poate face carnea de pui, găsiți multe rețete aici pe site, din toate a mâncat soțul meu. Într-o zi, în grabă am făcut această rețetă, și el uimit "Da cum ai făcut carnea asta de pui?", eu "Păi așa, repede la tigaie cum o face mama...", el "Dar este delicioasă, s-o pui neapărat pe site!"... De acum încolo când fac așa carnea, mârâie și se bucură la cât de gustoase sunt :)
Deci, iacă poftim rețeta pe site - se face simplu, chiar banal, dar este absolut delicioasă. Eu folosesc pulpe dezosate, dar merge foarte bine și cu pulpele cu os, doar un pic va crește timpul de preparare.