Ingrediente
●
Conopidă
1 buc
alegeți o conopidă mică
●
Pătrunjel verde
2 lingurite
puteți adăuga și puțină ceapă verde dacă aveți
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
●
Smântână
3 linguri
sau iaurt
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Conopida se spală bine și se dă prin răzătoarea mare.
Pas 2
Roșiile se curăță de semințe și se scurg bine de suc.
Pas 3
Tăiați cubulețe roșiile și pătrunjelul mărunt, adăugați în bolul cu conopidă.
Pas 4
Adăugați usturoiul pisat - aveți grijă să nu puneți mai mult de 1 cățel de usturoi, va acoperi gustul celorlalte ingrediente.
Dregeți salata cu smântână, potriviți de sare și piper, amestecați.
Pas 5
O serviți imediat, ca garnitură, salată sau chiar mâncare.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(3-4 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)