Ingrediente
●
Lapte
3 pahare
1 pahar=250ml
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ouăle se bat spumă tare cu mixerul.
Pas 2
Adăugați 1 pahar de lapte, sarea și zahărul, amestecați.
Pas 3
Adăugați făina, amestecați cu un tel sau încet cu mixerul, să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Turnați restul de lapte, amestecați.
Pas 5
La urmă adăugați uleiul și amestecați.
Pas 6
Încălziți bine tigaia, o ungeți cu o pensulă cu ulei și turnați 1 polonic de aluat.
Se coc la foc mediu-mic.
Pas 7
Când sunt rumene pe o parte le întoarceți și lăsați să se coacă 4-5 secunde și pe partea cealaltă.
Pas 8
Continuați la fel cu restul aluatului - eu de obicei nu mai ung tigaia cu ulei după prima clătită.
Le serviți cu orice gem vă place.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)