Ingrediente
●
Piept de pui
1 buc
Eu am folosit 2 jumătăți de piept dezosat.
●
Ciuperci conservate
1 buc
1 borcan
●
Piper negru
0.5 lingurite
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Amestec verdeață(ceapă, mărar, pătrunjel)
2 linguri
am pus doar pătrunjel
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fiecare jumătate de piept de pui se spală, se acoperă cu folie alimentară și se bate atent cu un ciocănel - în procesul de batere îi dați o formă mai dreptunghiulară.
Pas 2
Ceapa se curăță, se taie mărunt și se călește în puțin ulei până se rumenește.
Pas 3
Apoi se adaugă ciupercile scurse de apă, se mai lasă 2-3 min pe foc.
Pas 4
Se amestecă cașcavalul ras cu verdeața tocată și cu ceapa+ciupercile. Adăugați puțin piper și sare după gust.
Pas 5
Pe o margine de piept bătut se pun bucătele de ardei roșu, puțin amestec de ciuperci+ceapă+verdețuri+cașcaval.
Pas 7
Fiecare ruladă se leagă bine cu sfoară de bumbac, sau se prinde cu scobitori(dar recomand sfoara de bumbac - se ține mai bine rulada).
Pas 8
Fiecare ruladă se prăjește în puțin ulei, până se rumenește ușor.
Pas 9
Ungeți o tavă de cuptor cu puțin ulei, puneți ruladele în ea și lăsați la cuptor la foc mediu aproximativ 45-50 de minute.
Pas 10
După ce s-au copt, lăsați să se răcească bine - mai bine le faceți seara și lăsați la frigider până a 2-a zi. Astfel se vor tăia mai ușor.
Pas 11
Înainte de servire se taie atent și se aranjează pe o farfurie.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(2 rulade)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)