Ingrediente
●
Foi de lasagna
1 buc
adică 1 pachet
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se prepară Rețeta de Sos Bolognese, eu am improvizat puțin - înainte să montez lasagna, în sos am pus jumătăți de roșii cherry proaspete.
Pas 3
Pentru a pregăti lasagna am folosit o tavă dreptunghiulară adâncă, din sticlă termorezistentă (arată bine și dacă o puneți pe masa festivă).
Pe fundul tăvii se pune un strat cam de 1 cm de sos Bechamel, peste el aranjați un strat din foile de lasagna (să fiți atenți să respectați instrucțiunile de pe pachet, sunt unele care trebuie fierte înainte de folosire).
Pas 4
Se ung foile de lasagna cu sos alb, peste el se pune un strat de sos bolognese.
Pas 5
Apoi se dă prin răzătoare cașcaval peste acest strat de sos bolognese.
Mai departe se continuă în aceeași ordine - foi lasagna, sos bechamel, sos bolognese, cașcaval - eu am pus 5 rânduri de foi.
Pas 6
Ultimul strat de foi se unge cu sos bechamel.
Pas 7
Și peste acesta se dă prin răzătoare cașcaval, acum se pune lasagna la cuptor până se rumenește și se înmoaie.
Pas 8
După ce o scoateți din cuptor o lăsați 10-15 min să se răcorească apoi o savurați cu toată familia.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(8 porții)
Timp de preparare:
80 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării:
Notă:
5 (18 voturi)