Ingrediente
●
Pește crap
1 kg
am în vedere bucăți de pește gata curățate
●
Smântână 20% grăsime
400 g
sau smântână dulce de 32%
●
Pătrunjel verde
1 legatura
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Peștele se curăță bine, se taie bucăți.
Pas 2
Amestecați smântâna cu ceapa verde și pătrunjelul tocat, potriviți de sare și piper.
Pas 3
Adăugați acest amestec la pește, amestecați bine cu mâinile.
Pas 4
Stropiți cu puțin ulei o tavă adâncă de cuptor.
Ceapa albă se taie rondele și se aranjează un strat pe fundul tăvii.
Pas 5
Pe ceapă puneți bucățile de pește, turnați sosul deasupra cu tot cu verdeață.
Pas 6
Puneți la cuptor pentru 1 oră la 180-200 grade, observați că va face crustă frumoasă deasupra.
Pas 7
Se servește cald cu orice garnitură de legume sau mămăligă.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(6-7 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: