Ingrediente
●
Spanac verde la legătură
500 g
am luat o pungă mare de 500g de spanac, din el mi-a rămas după spălat și curățat cam 250g
●
Smântână dulce pentru gătit (12%)
3 linguri
opțional se mai poate adăuga și puțină brânză deasupra
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați bine spanacul și îl tăiați puțin dacă sunt frunzele mari.
Într-o tigaie topiți untul și puneți tot spanacul așa crud, dacă nu încape imediat așteptați să scadă și adăugați restul.
Pas 2
După ce s-a lăsat bine spanacul adăugați smântâna, amestecați.
Pas 3
Lăsați să fiarbă cam 5 minute, potriviți de sare.
Pas 4
Bateți ouăle deasupra peste spanac.
Pas 5
Puneți capacul peste tigaie, faceți focul mai mediu și lăsați să se gătească.
Noi preferăm ouăle moi, dar să fie albe deasupra, deci mai departe faceți după preferință.
Pas 6
Opriți focul sub tigaie imediat cum vedeți că s-au făcut albe deasupra, dacă le lăsați mai mult nu vor mai fi moi.
Pas 7
Serviți imediat cu puțină brânză sau iaurt pe lângă.
Poftă Bună!
Cantitate:
300 g
(2 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: