Ingrediente
●
Carne de porc
500 g
alegeți carne mai fragedă - mușchiuleț, ceafă sau file
●
Bulion de roșii
200 ml
sau o conservă de roșii cubulețe la conservă
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătiți și spălați carnea.
Se taie toate în cubulețe de mărime medie - dar aveți grijă să nu le amestecați tipurile de carne între ele.
Pas 2
Încindem într-o tigaie mai adâncă puțin ulei. Mai departe vom adăuga carnea pe rând și începeți întotdeauna cu felul de carne care se gătește mai greu.
Aici am început cu carnea de porc, am pus-o în tigaie și am călit-o până a început să se rumenească.
Pas 3
Apoi am adăugat pieptul de pui în tigaie, direct peste carnea de porc.
Am lăsat să se călească împreună până a început să se rumenească și carnea de pui.
Pas 4
Acum puneți și ficățeii, aceștia îi lăsați puțin (cam 5 minute), doar cât se întăresc ușor - nu trebuie rumeniți.
Pas 5
Puneți și cârnații, amestecați și mai căliți 5-10 minute la foc mediu.
Pas 6
Apoi adăugați ceapa tăiată nu foarte mărunt - căliți încă 5 minute.
Pas 7
Turnați bulionul sau roșiile cubulețe, faceți focul mare până începe să fiarbă.
Apoi adăugați frunza de dafin, faceți focul mic și lăsați să fiarbă încet aproximativ 30 minute.
Pas 8
După acest timp potriviți de sare și piper, după gust.
Puneți usturoiul pisat, amestecați bine și opriți focul.
Pas 9
Serviți cu mămăligă și savurați :)
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(5-6 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)