Ingrediente
●
Paste
250 g
Eu am folosit tagliatelli
●
File de somon proaspăt
500 g
●
Amestec verdeață(ceapă, mărar, pătrunjel)
1 lingura
eu am pus pătrunjel și busuioc
●
Piper negru
0.25 lingurite
un vârf de linguriță
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curațați și spălați ceapa, apoi o tăiați mărunt și o căliți în puțin ulei.
Pas 2
Roșiile le opăriți cu apă fierbinte 1 min, apoi le decojiți și tăiați cubulețe mici. Adăugați peste ceapa călită, amestecați bine și lăsați 10 min să fiarbă bine împreună.
Pas 3
Fileul de somon îl spălați bine și tăiați cubulețe, adăugați în amestecul de ceapă și roșii, lăsați 10 min să fiarbă bine.
Pas 4
În final adăugați sare, piper, verdeață și scurgeți o jumătate de lămâie.
Pas 5
Amestecați bine și stingeți focul.
Pas 6
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pas 7
Amestecați pastele cu sosul de somon și roșii, le serviți cu verdeață sau cașcaval ras.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(5-6 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)