Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
500 g
●
Sare, piper
0.5 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Tăiați ceapa julienne și o puneți la călit într-o tigaie cu 1 lingură de ulei și jumătate de pahar de apă.
Pas 2
Este gata când se evaporă apa și ceapa se călește ușor.
Pas 3
O scoateți într-o farfurie și lăsați la o parte.
Pas 4
În tigaie puneți ciupercile spălate bine și tăiate bucăți, adăugați jumătate de pahar de apă și lăsați la călit/fiert.
Pas 5
Cam după 10 minute apa din ciuperci se va evapora și vor începe să se rumenească (chiar și fără ulei).
Când s-au rumenit puțin, adăugați sosul de soia, mai amestecați și opriți focul.
Pas 6
Puneți într-un blender ciupercile și ceapa, le pasați bine până la consistența care vă place.
Pas 7
Potriviți de sare și piper, aveți grijă cu sarea, pentru că sosul de soia este sărat.
Pas 8
Și gata, bun de servit și cald și rece.
Poftă bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)