Ingrediente
●
Ulei de măsline
3 linguri
●
Ierburi uscate(busuioc, pătrunjel,etc)
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Vinetele se spală și se taie rondele cât mai subțiri, cam de 2-3 mm.
Pas 2
Apoi peste rondelele de vinete presărați puțină sare și mirodenii uscate preferate.
Pas 3
La fel faceți și cu dovleceii - tăiați rondele și presărați cu mirodenii și sare.
Pas 4
Și la urmă roșiile - la fel tăiate și presărate cu sare și piper.
Pas 5
Într-un vas de cuptor mai adânc, aranjați legumele ca în poză, alternând pe rând legumele. Apoi peste toată suprafața stropiți cu ulei de măsline.
Pas 6
Țineți legumele la cuptor cam o oră, la început aproximativ 15 min puteți pune o folie de aluminiu deasupra - apoi o scoateți ca să se rumenească bine legumele și să scadă apa din ele.
Pas 7
Legumele se servesc calde sau reci, presărate cu verdeață și mujdei, sau orice sos preferat.
Recomand această mâncare la toți cei care preferă mâncare sănătoasă și dietetică :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (7 voturi)