Încă o salată rusească, denumirea vine de la faptul că are 3 ingrediente și se prepară simplu și repede cu produse la îndemână. Foarte important să fie tăiate mai măricel, asta-i și ideea salatei, să se vadă bine cele 3 componente.
Puteți s-o ungeți cu maioneză, sau cu un fel de sos mai light: iaurt+muștar+sare.
Pieptul de pui se taie bucăți mai lungi și puțin groase.
Eu am folosit Pastramă de pui, pentru că este mai gustoasă și se taie mult mai frumos.
La fel se taie morcovul.
...și castraveții - adăugați maioneza, amestecați.
Potriviți de sare și piper dacă mai este nevoie.
Ar fi bine s-o lăsați la frigider 1-2 ore să se pătrundă, dar merge servită și imediat.
Ornați după preferință și serviți în boluri comune sau porționat.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.