Sinceră să fiu, spanacul îl mâncam mai mult proaspăt, în salate și foarte rar când îl gătesc - nu am fost obișnuită cu acest gust al spanacului fiert și cam greu mergea la noi. Spanacul congelat și mai greu...am avut o pungă în congelator de 1 an! Deci vă dați seama cât de mult l-am evitat :)
Dar! De când am descoperit această mâncare indiană de spanac, am tot repetat-o de vreo 3 ori și de fiecare dată nu rămâne nimic pe farfurii, chiar și la Sofia. Acum rezervele de spanac congelat sunt obligatorii, este mai comod de folosit, mai ales iarna.
Este una din cele mai bune combinații - gustoasă, sănătoasă și sigur o să vă delectați familia cu ea.
Palak Murgh (așa i se spune în indiană) este o mâncare foarte populară în restaurantele indiene, chiar și această rețetă o am din cartea unui bucătar indian, puțin adaptată la gusturile europene.
Așa, am uitat - cea mai bună servire este bineînțeles cu orez, dar puteți să-l mâncați și ca atare, sau cu cartofi/paste/couscous, etc.