Așa cum pentru mulți utilizatori site-ul este o inspirație în bucătărie, așa și pentru mine a devenit o metodă de comunicare cu multe persoane interesante, și vă mulțumesc mult pentru comentariile și mesajele voastre, îmi dau elan, mă motivează și inspiră!
Prin site am primit un mail de la o persoană foarte deosebită(româncă), care locuiește în India și mi-a propus să mă ajute în învățarea unor rețete indiene simple și deosebite. Eu niciodată nu refuz așa ocazii, deci am început aventura cu bucătăria mirodeniilor.....tot ce am încercat și gătit până acum a fost extraordinar, mâncăruri simple, dar datorită modului de preparare și aromei deosebite sunt mai mult decât f. bune.
Acest curry de cartofi a fost printre primele mâncăruri încercate, și rămâne printre favorite, seamănă mult cu cartofii țărănești românești, dar.... mai aromați, un gust atât de complet și perfect, chiar merită să încercați.
Nu vă speriați de mirodenii, aici am făcut o adaptare din ce am găsit prin magazinele românești - turmeric-ul și curry se găsește pe la magazinele arabești sau pe net. Ghimbirul(merge și cel uscat, pudră) sigur îl găsiți în orice supermarket mai bunicel, deci... vă invit să încercați ceva nou și sigur o să fiți f. impresionați!